УСЛУГИ

Кинтек ООД сме оторизиран сервиз на офис техника Toshiba и Canon – Canon Office Imaging Accredited Partner и  Canon Large Format Solutions Accredited Partner, Кинтек ООД е оторизиран сервиз на инженерни копирни машини ROWESeiko I Infotech и KIP. Осигуряваме гаранционен и извънгаранционен сервиз на цялата гама продукти на тези производители. Сервизните ни инженери са преминали обучения и са сертифицирани за извършваните от тях дейности.

Нашият сервиз реагира на всички заявки за гаранционно или извънгаранционно обслужване в рамките на 1 работен ден. При предварително договорени условия като абонамент или договор за пълно сервизно обслужване (FSMA). Срокът може да бъде редуциран до 2 часа.

Поддържаме база с данни за следене на техническото състояние на поддържаната техника, в която се отразяват всички дейности извършени по тях.

Транспортираме за наша сметка повредена техника до свой сервиз и обратно като предлагаме заместваща техника за времето на ремонта.

За офис техника със сервизен договор предлагаме удължаване на стандартната едногодишна гаранция за срок от 2 или 3 години. По този начин се обезпечава дългосрочната и безпроблемната употреба на техниката.

Сервизът предлага три вида договори:

 

АБОНАМЕНТНИ ДОГОВОРИ

Абонаментни договори за сервизна поддръжка, които покриват само труда на сервизния специалист. Клиентът получава приоритетно обслужване, отстъпка при покупка на консумативи и резервни части;

ПЪЛНО СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

Договори за пълно сервизно обслужване (FSMA), които покриват труда на сервизния специалист, резервните части и консумативите. При тези договори клиентът получава гарантирана и фиксирана цена на копие;

ДОГОВОРИ ЗА НАЕМАНЕ НА ТЕХНИКА

Договори за наемане на техника. Разликата между този договор и договора за пълно сервизно обслужване е в собствеността на техниката, която в случая е на Кинтек ООД.

Освен изброените договори предлагаме и сервиз при повикване .

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ?